Amatör futbolcular zehirlendi

SİVAS'ta, Süper Amatör Lig'de mücadele eden Demir Çelik Dirviğispor takımımının antrenörü ile 8 futbolcusu ve içeride bulunan 1 kişi, hamamda karbonmonoksit gazından etkilenerek hastanelik oldu. Gazdan etkilenenler tedavilerinin ardından taburcu edildi. İ

Amatör futbolcular zehirlendi

SİVAS'ta, Süper Amatör Lig'de mücadele eden Demir Çelik Dirviğispor takımımının antrenörü ile 8 futbolcusu ve içeride bulunan 1 kişi, hamamda karbonmonoksit gazından etkilenerek hastanelik oldu. Gazdan etkilenenler tedavilerinin ardından taburcu edildi. İncelemede, karbonmonoksit gazının bacadan hamamın içine sızdığı belirlendi.

Sivas Süper Amatör Lig'de mücadele eden Demir Çelik Dirviğispor takmımının antrenörü Hakan Öz ile futbolcular Akif Aydın, Armağan Oğuz, Ali Yıldırım, Olcay Öztürk, Burak Erdoğan, Hasan Can Erdoğan, Musa Can ve Oğuzhan Canpolat dün akşam ilçe merkezindeki bir hamama gitti. Zara Belediyespor ile bir gün önce oynadıkları ve 6- 1 yenildikleri maçın stresini atmak için hamama giden takımdakilerin bazıları saunaya girerken, bazıları ise göbek taşını tercih etti. Ancak bir süre sonra hamamdan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen antrenör Hakan Öz ve 8 futbolcu, olay yerine çağrılan ambulanslarla ilçedeki devlet hastanesine kaldırıldı. Oksijen tedavisi yapılan futbolcular daha sonra taburcu edildi. Hamamda bulunan Ethem Volkan Çulha adlı bir kişinin de karbonmonoksit gazından etkilendiği ve tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

İncelemede, karbonmonoksit gazının bacadan hamamın içine sızdığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler