Altın kazanmak isteyen koştu!

Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası, Erzurum'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İlköğretim ve ortaokullar arası düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenler altınla ödüllendirildi.     Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası etk

Altın kazanmak isteyen koştu!
Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası, Erzurum'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İlköğretim ve ortaokullar arası düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenler altınla ödüllendirildi.
 
    Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası etkinliği Yakutiye ilçesi Havuzbaşı'ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı. Trafik Haftası Komitesi adına Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Ardından trafik kazalarında hayatın kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren Eyüp Kağan Zırh, Gökcen Canpolat ve Emine Kop'a İl Emniyet Müdürü Karabörk, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nurettin Gökduman çeyrek altın hediye etti. Trafik dedektiflik eğitimlerini tamamlayan 5 öğrenciye Emniyet Müdürü Karabörk, görev tanıtım kimlik kartlarını hediyi etti. Öğrencilerden trafik kurallarına uyulması için hassasiyet isteyen Karabörk, "Trafik kurallarına uyun. Davranışlarımızda çevrenize örnek olun." tavsiyesinde bulundu.
 
    Vali Vekili Naci Aktaş ve protokol Havuzbaşı'ndan Palerium AVM'ye kadar kortej eşliğinde yürüdü. AVM'de trafik ve karayolu konulu stant açıldı. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, İl Jandarma Komutanlığı, Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Bölge ve Tescil İşlem Şube Müdürlükleri açtıkları stantlarda öğrencilere, çocuklara ve yetişkinlere trafik güvenliği konulu broşör, yap-boz, boyama defterleri hediye etti. 
 
    Vali Vekili Aktaş ile protokol alkol gözlükle yaptıkları mini kaleye gol atışında alkolün insan bünyesi üzerindeki olumsuzluğunu gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler