Alper Demirtaş Trabzon'a gelecek

Organ Nakli denilince ilk akla gelen Antalya’da böbrek nakilleri konusunda, Türkiye’nin en iyi ve en başarılı ekibinin başındaki isim Prof. Dr. Alper Demirtaş, Cumartesi günü saat 10:00’da çeşitli kuruluşların aracılığı ile Hamamizade İhsan Bey Kültür Mer

Alper Demirtaş Trabzon'a gelecek

Organ Nakli denilince ilk akla gelen Antalya’da böbrek nakilleri konusunda, Türkiye’nin en iyi ve en başarılı ekibinin başındaki isim Prof. Dr. Alper Demirtaş, Cumartesi günü saat 10:00’da çeşitli kuruluşların aracılığı ile Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde hastalar ve organ nakli ile ilgili meraklı Trabzonlularla bir araya gelecek.

HASTANE SORUMLULUĞU ONDA

Trabzon’dan da birçok hastası olan Prof Demirtaş, Antalya’da bu işte artık uzmanlaşmış hastaneler zinciri Medikal Park’ın organ nakli merkezinin de sorumluluğunu yürütüyor. Yakın bir zamanda Medikal Park, Trabzon’da da özellikle böbrek nakilleri konusunda Antalya’daki uzman ekiplerle çalışacak. Prof Alper Demirtaş’ın son olarak Trabzon’da böbrek nakli yaptığı kişi de Turizm Kültür il Müdürü İsmail Kansız.

KANSIZ’DAN UYARILAR

Bilindiği gibi Kansız, altı ay önce ağabeysinden böbrek alarak nakil olmuştu. Kansız organ bağışı ile ilgili olarak şu uyarıları yaptı; “Ülkemizde böbrek yetmezliği hastalığı artık organ nakli ile kesin çözüme kavuşturuluyor. Dünya çapında hekimlerimiz bu konuda hastaları yeniden sağlıklı bir hayata döndürebilecek bilimsel yeteneğe sahip. İşte bu hekimlerimizden binleri geçen başarılı nakil operasyonlarına imza atmış Prof .Dr Alper Demirbaş Cumartesi günü saat 10:00'da Trabzon’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde Organ Nakli ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapacak.

Bütün vatandaşlara açık bu toplantıda Organ Bağışının önemi anlatılırken vericinin sağlığına hiç bir zarar gelmediğini nakil yapılan hastanın ise hayatının kurtulduğunu en yetkili ağızdan dinleyeceğiz. İnsan olarak duyarlı olmak gerekiyor. Unutmayalım her an kendimiz dahil çevremizdeki herkes her türlü sağlık sorunu yaşamaya adayız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam