Alparslan Türkeş anlamak!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Yıldız, “Alparslan Türkeş, seçim kaygısından öte bir ufukla gelecek nesillerin inşası için sancı çekmiş, aldığı her nefeste bu ideali yaşatmaya çalışmıştır” dedi.  Arif Yıldız, yaptığı açıklamada, MHP Kuruc

Alparslan Türkeş anlamak!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Yıldız, “Alparslan Türkeş, seçim kaygısından öte bir ufukla gelecek nesillerin inşası için sancı çekmiş, aldığı her nefeste bu ideali yaşatmaya çalışmıştır” dedi. 
 
Arif Yıldız, yaptığı açıklamada, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in Hakk’a yürüyüşünün 17’inci yıldönümünde merhum liderlerini rahmetle andıklarını belirtti. Türkeş’in Türk- İslam ülküsü ile Türk milliyetçiliğini sadece vicdan ve fikir boyutunda savunulan değerler olmaktan çıkardığını vurgulayan Yıldız, şöyle devam etti: “Onların ülke ve dünya gündeminde icra imkanına zemin oluşturmuş, bu kutlu fikirleri siyasi ve sosyal zeminde geniş bir vizyonla temsil etmiştir. Gelecek seçimlerin kaygısından öte bir ufukla gelecek nesillerin inşa sancısını çekmiş, aldığı nefeste, attığı adımda bunun azminde ve idealinde olmuştur. Cenabı Allah’ın rızası yolunda, 80 yıllık bir ömrü Türk-İslam davasına vakfederek ‘bir Türk milliyetçisi nasıl olmalıdır?’ sorusunun en güzel cevabını, tarihin altın sayfalarına işlemiştir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam