Almanya’da Türk tecavüzcü dehşeti

Görüntülerde Recep K., tecavüzden sonra kadına tekme ve yumruklarla saldırıyor Almanya’nın Hagen kentinde yaşayan Recep K. (28) adlı Türk, Patrizia G. (22) adlı kadına tecavüz etmekten yargılanıyor. Geçen ağustos ayında yaşanan olayda Recep K., gece 04.00

Almanya’da Türk tecavüzcü dehşeti

Görüntülerde Recep K., tecavüzden sonra kadına tekme ve yumruklarla saldırıyor


 Almanya’nın Hagen kentinde yaşayan Recep K. (28) adlı Türk, Patrizia G. (22) adlı kadına tecavüz etmekten yargılanıyor. Geçen ağustos ayında yaşanan olayda Recep K., gece 04.00 sularında bir otobüs durağında gördüğü Patrizia G.’ye saldırdı. Genç kadını yakınlardaki iki arabanın arasına doğru sürükleyen saldırgan kadına tecavüz etti. Feci şekilde dövülen kadın bir süre sonra yoldan geçenler tarafından farkedildi. Hastaneye kaldırılan Patrizia G. üç hafta boyunca komada kaldı. Başına birçok darbe alan genç kadın olay anını hatırlamadığını söyledi.

‘Hayatımı mahvetti’
Almanya’da yayımlanan Bild gazetesi tecavüz ve darpla suçlanan Recep K.’nın güvenlik kameralarına yakalanan görüntülerine yer verdi. Görüntülerde genç kadının Recep K.’yı engellemeye çalıştığı görülüyor. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre 04.20’de durakta görülen ikili bir süre sonra ortadan kayboluyor. Recep K.’nın bu sırada genç kadını sürükleyerek uzaklaştırdığı düşünülüyor. 24 dakika sonra ise Recep K. kameralara yalnız bir şekilde yakalanıyor. Olayla ilgilenen Savcı Wolfgang Rahmer (62), “Saldırgan genç kadının kafasına tekme ve yumruklar atmış. Bunlar beyin kanaması geçirmesine neden oldu” diye konuştu. Bild’e konuşan Patrizia G., “O hayatımı mahvetti. Babamın yanına geri taşındım ve evden çıkmaya korkuyorum” dedi. Dava devam ediyor.

Acımasızca tekmeledi
Güvenlik kameraları görüntüleri Alman gazetelerinde yayımlandı. Görüntülerde Recep K.’nın Patrizia G.’ye tecavüz ettikten sonra acımasızca tekmelediği ve yumrukladığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler