Alman profesörün acı sonu

Antalya’nın Alanya ilçesinde tatile gelen 74 yaşındaki Alman profesör, denizde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.Almanya’dan Alanya’ya 14 Ocak’ta sevgilisi Alman uyruklu Doris Sarazin (69) ile birlikte tatile gelen Alman profesör Klaus Karl Schumann

Alman profesörün acı sonu

Antalya’nın Alanya ilçesinde tatile gelen 74 yaşındaki Alman profesör, denizde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Almanya’dan Alanya’ya 14 Ocak’ta sevgilisi Alman uyruklu Doris Sarazin (69) ile birlikte tatile gelen Alman profesör Klaus Karl Schumann (74), Ahmet Tokuş Bulvarı’ndaki bir otele yerleşti. Dün saat 16.00 sıralarında otelden ayrılan Klaus Karl Schumann’dan uzun süre haber alamayan Doris Sarazin, karakola giderek kayıp ilanında bulundu. Kalp hastası olan ve unutkanlık problemi yaşadığı belirtilen Klaus Karl Schumann’ı arama çalışmaları sürerken, polise saat 19.00 sıralarında Keykubat Sahili’nde kıyıya vurmuş bir erkek cesedi olduğu ihbarı geldi. Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, ölen kişinin Klaus Karl Schumann olduğunu belirledi.

Ölen Klaus Karl Schumann, birlikte tatile geldiği sevgilisi Doris Sarazin tarafından olay yerinde teşhis edildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, kalp hastalığı olan Schumann’ın denizde yüzdüğü sırada kalp krizi geçirdiği ve sahile kadar kendi imkanlarıyla gelerek burada yaşamını yitirdiği tespit edildi. Klaus Karl Schumann’ın cesedi Alanya Belediyesi Mezarlığı Morgu’nun ardından uçakla ülkesine gönderilmek üzere Antalya’ya gönderildi. Klaus Karl Schumann’ın Almanya’nın Freiburg Şehir Üniversitesi’nde kulak burun boğaz alanında profesör olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam