Alkollü kişi bakın nereye düştü!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde dereye düşen, alkollü olduğu belirtilen kişi görevlilere zor anlar yaşattı.Şirinevler Mahallesi'nde alkollü olduğu öne sürülen Hicabi B, Civil Deresi kıyısında yürüdüğü sırada bir anda dengesini kaybederek dereye düştü. Şahsın

Alkollü kişi bakın nereye düştü!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde dereye düşen, alkollü olduğu belirtilen kişi görevlilere zor anlar yaşattı.

Şirinevler Mahallesi'nde alkollü olduğu öne sürülen Hicabi B, Civil Deresi kıyısında yürüdüğü sırada bir anda dengesini kaybederek dereye düştü. 

Şahsın düştüğünü görenler, durumu yetkililere haber verdi. 

Bir süre sonra dere kenarına gelen itfaiye ve polis ekipleri, Hicabi B'yi bulunduğu yerden çıkartmaya çalıştı. Ancak ekiplere direnen ve kendisine yardım etmeye çalışanlara zor anlar yaşatan Hicabi B, bir süre dere içerisinde yürümeye çalıştı.  

Şahıs, daha sonra polis ve itfaiye ekiplerinin dereye inerek kendisini ikna etmesiyle yukarıya çıkarıldı. Hicabi B, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam