Ali Ömer'den Türkiye'ye çağrı

 Suriye'de kaçırılan ve Türkiye'nin aracılığı ile serbest bırakılan Lübanlı Hüseyin Ali Ömer, Türkiye üzerinden Lübnan'a geldi. Ömer, Türk hükümetine kaçırılanlarla ilgili çalışma yapmaya çağırdı. Özgür Suriye Ordusu tarafından Türkiye'ye teslim edilen Öm

Ali Ömer'den Türkiye'ye çağrı

 

Suriye'de kaçırılan ve Türkiye'nin aracılığı ile serbest bırakılan Lübanlı Hüseyin Ali Ömer, Türkiye üzerinden Lübnan'a geldi. Ömer, Türk hükümetine kaçırılanlarla ilgili çalışma yapmaya çağırdı.

 

Özgür Suriye Ordusu tarafından Türkiye'ye teslim edilen Ömer, daha sonra özel bir uçakla Lübnan'a gönderildi. Ömer, Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'nda yakınları ve yetkililer tarafından karşılandı.

Ömer, havalimanında yaptığı açıklamada, tutuklu bulunan 10 arkadaşının sağlık durumun iyi olduğunu belirtti.

Özgür Suriye Ordusu'nun kendilerine misafir gibi davrandığını ifade eden Ömer, ''Türk hükümetinden arkadaşlarımızın serbest bırakılması için çalışmalarını sürdürmesini istiyorum'' dedi.

Lübnan İçişleri Bakanı Mervan Şerbel ise Türk yetkililerin çok etkin bir şekilde diğer rehinelerin serbest bırakılması için çabalarını sürdürdüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam