Alevlerin arasında kaldı!

 İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, demir doğrama atölyesinde çıkan yangında alevler arasında kalan henüz kimliği belirsiz 1 kişi öldü, işyeri sahibi İsmail Timur ise ağır yaralandı. Timur'u alevlerin arasından dışarı çıkartan mahalle sakinlerinden Hasan Akba

Alevlerin arasında kaldı!

 

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, demir doğrama atölyesinde çıkan yangında alevler arasında kalan henüz kimliği belirsiz 1 kişi öldü, işyeri sahibi İsmail Timur ise ağır yaralandı.
 
Timur'u alevlerin arasından dışarı çıkartan mahalle sakinlerinden Hasan Akbal'ın da elleri yandı.
 
Girne Bulvarı 6024 Sokak numara 4/C'de bulunan demir doğrama atölyesinden alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri, bugün saat 03.00 sıralarında, polis ve itfaiye ekiplerini arayarak yangını bildirdi. Ayrıca çevrede oturan ve yangının yayılmasının önüne geçmek isteyen vatandaşlar, evlerinden işyerine uzattıkları hortumlarla alevlere su döktü. Bu sırada mahalle sakinlerinden Hasan Akbal (44), alevlerin arasındaki işyeri sahibi İsmail Timur'u (46) fark etti. İşyerine giren mahalle sakini Akbal, alevlerin arasındaki Timur'u dışarı çıkarttı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı, vücudunda ileri derecede yanık olan Timur için olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. 
 
İLK BELİRLEMELERE GÖRE SİGARA İZMARİTİ
 
Olay yerine gelen acil yardım ekipleri Timur'u ambulans ile İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanenin yanık ünitesinde tedaviye alınan, vücudunda yüzde 80 oranında yanık olduğu belirtilen İsmail Timur'un durumunun ağır olduğu bildirildi. Elleri yanan Hasan Akbal ise Medikal Park Hastanesi'nde tedaviye alındı. İtfaiye erlerinin çalışması sonucu alevler söndürüldü. Kontrol edilen işyerinde, henüz kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Mahalle sakinleri, İsmail Timur ile yanında çalışan kimliği belirsiz işçisinin işyerinde yaşadıklarını belirtti. İşyerinden çıkan boş bira şişe ve kutuları ise dikkat çekti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından işyerinde bulunan kimliği belirsiz kişinin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin ilk incelemesine göre yangının, sigara izmariti kaynaklanmış olabiceği kaydedildi. Yapılacak bilir kişi incelemesinin ardından alevlerin kesin çıkış nedenin belirleneceği belirtildi. Yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam