Alevler zeytin ağaçlarını vurdu!

 BALIKESİR’in Edremit İlçesi'nde, yerleşim alanına yakın otluk arazide çıkan yangın, zeytinliğe de sıçradı. Yaklaşık 1 saatte söndürülen yangın, 2 dönümlük zeytinliği küle çevirdi. Cennetayağı Mahallesi, Eminkuyu Mevkisi’nde bugün saat 14.30 sıralarında o

Alevler zeytin ağaçlarını vurdu!
 BALIKESİR’in Edremit İlçesi'nde, yerleşim alanına yakın otluk arazide çıkan yangın, zeytinliğe de sıçradı. Yaklaşık 1 saatte söndürülen yangın, 2 dönümlük zeytinliği küle çevirdi.
 
Cennetayağı Mahallesi, Eminkuyu Mevkisi’nde bugün saat 14.30 sıralarında otluk alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, yerleşim alanına kadar yaklaşırken, yakındaki bir zeytinlik alana da sıçradı. İki dönümlük zeytinlik alanda etkili olan yangına Edremit Belediyesi’ne ait iki itfaiye aracıyla müdahale edildi. Alevler, yaklaşık bir saatte güçlükle söndürüldü. Zeytinlik alandaki 55 zeytin ağacının zarar gördüğü öğrenilirken, yangına bölgede bulunan elektrik direklerindeki tellerin birbirine değerek ark yapmasından oluşan kıvılcımların neden olduğu belirlendi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam