Albüm üzerinden militan avı

 Emniyet Genel Müdürlüğü, DHKP-C'nin Ankara ve İstanbul'daki diplomatik misyonlara intihar saldırısı planladığını tespit etti. ABD Büyükelçiliği'ne yapılan intihar eylemi, AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı'na düzenlenen bombalı saldırılardan son

Albüm üzerinden militan avı

 

Emniyet Genel Müdürlüğü, DHKP-C'nin Ankara ve İstanbul'daki diplomatik misyonlara intihar saldırısı planladığını tespit etti.
 
ABD Büyükelçiliği'ne yapılan intihar eylemi, AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı'na düzenlenen bombalı saldırılardan sonra polis olası yeni eylemlere karşı alarma geçirildi.
 
KADIN CANLI BOMBA
 
Canlı bomba olduğu düşünülen E.Y. adlı kadın militan ile yabancı ülke temsilciliklerine sansasyonel eylem hazırlığında olan B.Y. her yerde aranıyor. Emniyet İstihbaratı, A.Y adlı militanın ise örgütsel eğitim almak üzere illegal yollardan yurt dışına çıktığını belirledi. BUGÜN, MİT Müsteşarlığı'nın Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gönderdiği 104 kişilik eylemci listesine ulaştı. Polis, ülke çapında bu 104 militanı arıyor. MİT'in hazırladığı listede DHKP-C ile bağlantısı olduğu belirlenen 34'ü kadın 104 kişilik eylemci grubunun T.C. kimlik numaraları, isimleri ile fotoğrafları yer alıyor.
 
24 KİMLİK BELİRLENDİ
 
İstihbarat Daire Başkanlığı aranan DHKP-C'li eylemci grubun gerçek şahıslar üzerine düzenlenmiş 24 ayrı sahte kimlik kullandığını belirledi. Hazırlanan sahte kimliklerden 8 tanesinin kadınlara ait olduğu anlaşıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler