Aksaray 3 Bakanla Kabinede

Türkiye'yi seçime götürecek yeni kabinede Aksaray'dan 3 bakanın olması şehirde sevinçle karşılandı. Yeni kabinede yer alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı ve İçişleri Bakanı olarak açıklanan eski val

Aksaray 3 Bakanla Kabinede

Türkiye'yi seçime götürecek yeni kabinede Aksaray'dan 3 bakanın olması şehirde sevinçle karşılandı.

Yeni kabinede yer alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı ve İçişleri Bakanı olarak açıklanan eski vali Selami Altınok Aksaray'da büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "Cuma günü açıklanan yeni kabinede yer alan bakanlarımızı tebrik ediyor yeni görevlerinin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Başbakanımızın yenilenen kabinede Ali Rıza Alaboyun'a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevini, Cenap Aşcı'ya Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevini ve eski valimiz Selami Altınok'a İçişleri Bakanlığı görevini tevdi etmesi bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Bakanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Aksaray 3 Bakanla Kabinede

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam