AKP'li başkan tutuklandı!

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde gençler arasında çıkan kavgada 18 işyeri ile 2 otomobilin camları kırılırken, Ak Parti Yenice İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytaç Derecik ile 1 kişi tutuklandı...Geçen Pazar günü akşam saatlerinde Yenice İncedere Caddesi'nde me

AKP'li başkan tutuklandı!

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde gençler arasında çıkan kavgada 18 işyeri ile 2 otomobilin camları kırılırken, Ak Parti Yenice İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytaç Derecik ile 1 kişi tutuklandı...

Geçen Pazar günü akşam saatlerinde Yenice İncedere Caddesi'nde meydana gelen olayda, iki grup genç arasında kavga çıktı. 18 işyeri ile park halindeki 2 otomobilin camları kırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Caddeki işyerlerinin güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyen polis, 18 kişiyi gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen bu kişilerden Ak Parti Yenice İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytaç Derecik ile bir güvenlik şirketinde çalışan Orçun Akça, 'mala zarar verme' suçundan tutuklandı. Derecik ile Akça, Karabük Cezaevi'ne konuldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler