Akıllara durgunluk veren olay

Turgutlu Erbiller Sanayi Sitesi C Blokta madeni yağ ticareti yapan iş yerine müşteri gibi gelen iki kişi, iş yerinde bulunan genci bağlayıp paraları alarak kayıplara karıştılar. Olay bu gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi.Mehmet Salih Çelik'e M.S.Ç

Akıllara durgunluk veren olay


Turgutlu Erbiller Sanayi Sitesi C Blokta madeni yağ ticareti yapan iş yerine müşteri gibi gelen iki kişi, iş yerinde bulunan genci bağlayıp paraları alarak kayıplara karıştılar. Olay bu gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

Mehmet Salih Çelik'e M.S.Ç (42) ait madeni yağ satışı yapılan işyerine müşteri gibi gelen kimliği belirsiz iki kişi işyerinde tek başına olan M.S.Ç'nin oğlu Şehmus Çelik S.Ç'yi yere yatırarak kablo ile elleri ve ayaklarını bağlayarak işyeri kasasında ve gencin cüzdanında bulunan paraları alarak kayıplara karıştılar. İki gaspçı tarafından elleri ve ayakları bağlanan Ş.Ç'nin daha sonra bağlandığı kablolardan kurtularak olayı polise bildirdiği açıklandı. Olay sonrası Turgutlu'da polis ekipleri harekete geçerek 2 gaspçıyı yakalamak için ilçe çapında geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Turgutlu buna benzer bir gasp olayı ile karşılaşırken mağdur genç ifadesi alınmak için Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Ş.Ç: "İki kişi müşteri gibi işyerimize geldiler bir kaç ürün sordular bende fiyatlarını söyledim. İşyerimizin büro kısmına geçerek masanın üzerine para bıraktılar bende bu parayı alacağım sırada beni yere yatırarak ellerimi ve ayaklarımı bağladılar. İşyerimize ait paraları ve benim cüzdanımda bulunan paraları alarak kaçtılar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler