Akil insanlar heyetinden iki fire

DİSK/Genel-İş’ten yapılan açıklamada, akil adamlar listesinde Ekici’nin adı geçtiği belirtilirken, “Listede Genel Başkanımıza Ege Bölgesinde 5. sırada yer verildiği görülmektedir. Genel Başkanımız, Beşir Atalay tarafından DİSK Genel Başkanı sıfatıyla tele

Akil insanlar heyetinden iki fire

DİSK/Genel-İş’ten yapılan açıklamada, akil adamlar listesinde Ekici’nin adı geçtiği belirtilirken, “Listede Genel Başkanımıza Ege Bölgesinde 5. sırada yer verildiği görülmektedir. Genel Başkanımız, Beşir Atalay tarafından DİSK Genel Başkanı sıfatıyla telefonla aranmış, Genel Başkanımız ise Atalay’a DİSK Genel Başkanlığı’ndan ayrıldığını söyleyerek kendisinin DİSK Genel Merkezi’ne yönlendirmiştir” denildi. Açıklamada, bu nedenle Ekici’nin akil insanlar listesinde yer almadığı duyuruldu.

 
 TBB Başkanı Coşar da kabul etmedi
 
Akil İnsanlar Heyeti’nde ismi Ege Bölgesi listesinde yer alan TBB Başkanı Coşar, “TBB yönetimi ile teklif geldikten sonra görüştüm ve TBB olarak bu süreçte yer almayacağımızı bildirdim” dedi.
 
Akil İnsanlar Heyeti'nde ismi Ege Bölgesi’nde yer alan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar, heyet konusundaki teklifi kabul etmediğini açıkladı. Konuya ilişkin ANKA’nın sorularını yanıtlayan TBB Başkanı Coşar, heyette yer alması konusunda kendisine teklif geldiğini belirterek, “Böyle bir teklif geldikten sonra Barolar Birliği yönetimi ile konuyu görüştüm, TBB olarak süreçte yer almayacağımızı bildirdim” dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler