Akil İnsanlar Heyeti Başkanı'na cinayet şoku!

 Kahramanmaraş'ta, evinde yalnız yaşayan 73 yaşındaki Lütfi Taşgetiren, elleri ve ayakları bağlanarak öldürülmüş halde bulundu. Olay, sabah saatlerinde Şehit Evliya Mahallesi Şehit Muallim Hayrullah Caddesi’nde meydana geldi. İki katlı evin giriş katında

Akil İnsanlar Heyeti Başkanı'na cinayet şoku!

 

Kahramanmaraş'ta, evinde yalnız yaşayan 73 yaşındaki Lütfi Taşgetiren, elleri ve ayakları bağlanarak öldürülmüş halde bulundu.
 
Olay, sabah saatlerinde Şehit Evliya Mahallesi Şehit Muallim Hayrullah Caddesi’nde meydana geldi. İki katlı evin giriş katında yaşayan ve İç Anadolu Bölgesi'nde görevli Akil İnsanlar Heyeti Başkanı Ahmet Taşgetiren'in kuzeni olan Lütfi Taşgetiren’i arayan kız kardeşi, ağabeyine ulaşamayınca evine gitti. Adı öğrenilemeyen kızkardeş, zili çalmasına rağmen kapının açılmaması üzerine komşulara haber verdi. Kapıyı kırarak eve giren kız kardeş ve komşular, yaşlı adamı elleri ve ayakları bağlı ölü olarak buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 
 
HAVLUYLA BOĞMUŞLAR
 
Polis ekipleri, evde ve çevrede delmil çalışması yaptı. Lütfi Taşgetiren’in yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk inceleme Lütfi Taşgetiren'in havluyla boğularak öldürüldüğü saptandı. Taşgetiren’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna götürüldü.
 
Ekipler, şüpheli veya şüphelilerin yakalanabilmesi için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler