Akıl almaz cinayet: Bir kişi öldü

Kayseri’de, çıkan bıçaklı kavgada bir kişi nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı öldürüldü.  Edinilen bilgilere göre, Kocasinan ilçesi Argıncık Yeni Pervane mahallesinde yaşanan olayda, R.T. (44) ile Z.Ç. (37) arasında nedeni henüz belirlenemeyen se

Akıl almaz cinayet: Bir kişi öldü

Kayseri’de, çıkan bıçaklı kavgada bir kişi nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı öldürüldü. 

 
Edinilen bilgilere göre, Kocasinan ilçesi Argıncık Yeni Pervane mahallesinde yaşanan olayda, R.T. (44) ile Z.Ç. (37) arasında nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktığı öğrenildi. Z.Ç.’nin tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında R.T.’yi sol bacağından bıçakladığı ileri sürüldü.
 
Sol bacağındaki atar damarı kesildiği belirlenen R.T.’nin aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybettiği bildirilirken, olaydan sonra kaçan Z.Ç.’nin ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.
 
R.T.’nin cesedi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, Z.Ç. hakkında ise soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam