Akçakoca'da Ramazan Coşkusunu En Çok Çocuklar Yaşıyor

Akçakoca Belediyesi tarafından Ramazan etkinliklerin bu haftaki bölümü amfi tiyatroda gerçekleşti. Akçakoca'da geleneksel olarak gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinde en çok çocuklar eğleniyor. Akçakoca Belediyesi tarafından geçtiğimiz Cuma günü başlat

Akçakoca'da Ramazan Coşkusunu En Çok Çocuklar Yaşıyor
Akçakoca Belediyesi tarafından Ramazan etkinliklerin bu haftaki bölümü amfi tiyatroda gerçekleşti. 
Akçakoca'da geleneksel olarak gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinde en çok çocuklar eğleniyor. Akçakoca Belediyesi tarafından geçtiğimiz Cuma günü başlatılan etkinliklerde Ramazanların manevi havasını yaşayan çocuklar, hazırlanan etkinliklerle her cumartesi gününü bir bayram coşkusunda geçiriyor. Etkinliklere katılan çocuklar, şişme oyun gruplarında, palyaço, illüzyon, animasyon gösterileri ve orta oyunlarında doyasıya eğlendiler.
Etkinlikler hakkında konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "Biz çocuklarımızı unutmadık. Onlara unutamayacakları da bir Ramazan ayı yaşatmak için çalışıyoruz, etkinliğe katılan çocuklar güzel bir zaman geçirerek eğlenmelerinin yanı sıra verilen bilgiler ışığında da Ramazan ayının önemini anlıyorlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler