Akaryakıt İstasyonu patladı 90 ölü!

Gana’da kamyon durağında çıkan ve akaryakıt istasyonuna sıçrayan yangın ile patlamada ölenlerin sayısı 90’a yükseldi.Gana’nın başkenti Akra’da bulunan bir kamyon durağında çıkan yangın, daha sonra çevrede bulunan binalara ve petrol istasyonuna sıçramıştı.

Akaryakıt İstasyonu patladı 90 ölü!

Gana’da kamyon durağında çıkan ve akaryakıt istasyonuna sıçrayan yangın ile patlamada ölenlerin sayısı 90’a yükseldi.

Gana’nın başkenti Akra’da bulunan bir kamyon durağında çıkan yangın, daha sonra çevrede bulunan binalara ve petrol istasyonuna sıçramıştı. Yangının sıçradığı petrol istasyonunda sabah saatlerinde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 90’a yükseldiği belirtildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybedenlerin bölgede etkili olan şiddetli yağış nedeniyle istasyona sığınanlar olduğunu ifade edilerek, ölü sayısının artabileceği kaydedildi.

Patlamanın ardından olay yerine gelen Gana Devlet Başkanı John Mahama, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve maddi hasarın yaşandığı olay karşısında oldukça üzgün olduğunu dile getirdi. Ganalı yetkili Billy Anaglate ise, oldukça şiddetli bir patlamanın meydana geldiğini ve istasyona sığınan insanların kaçmaya fırsat bulamadığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler