AK Partili ilçe başkanı öldürüldü

Ağrı'nın Diyadin AK Parti eski ilçe Başkanı 45 yaşındaki Faruk Yenigün işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Olay bu sabah meydana geldi. İnönü Caddesi üzerindeki iş yerine giden Faruk Yenigün kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişi

AK Partili ilçe başkanı öldürüldü

Ağrı'nın Diyadin AK Parti eski ilçe Başkanı 45 yaşındaki Faruk Yenigün işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

 Olay bu sabah meydana geldi. İnönü Caddesi üzerindeki iş yerine giden Faruk Yenigün kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Yenigün ambulansa Diyadin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahale ardından Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yenigün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve öldü. Evli ve 6 çocuk babası Yenigün'ün cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam