AK Partili Gençlerden Bakan Tüfenkci’ye Ziyaret

AK Parti Battalgazi Gençlik Teşkilatı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Av. Bülent Tüfenkci'yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu AK Parti Malatya İl Yönetimi Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ömer Şengün, beraberinde Battalgazi İlçe Gençlik Kol

AK Partili Gençlerden Bakan Tüfenkci’ye Ziyaret

AK Parti Battalgazi Gençlik Teşkilatı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Av. Bülent Tüfenkci'yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu

AK Parti Malatya İl Yönetimi Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ömer Şengün, beraberinde Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç, Battalgazi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Burak Türker, İşadamı Remzi Demirel ve Ufuk Önalan ile birlikte yeni kabinede Bakan olan Malatya AK Parti Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci'yi ziyaret etti. AK Partili gençler, Bakan Tüfenkci'ye yeni görevinde başarı dileyerek, Malatya olarak her zaman yanında olduklarını söyledi. Bakan Tüfenkci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin önemine değindi. Siyasi partilerde gençlik yapılanmalarının oldukça önemli olduğunu ifade eden Tüfenkci, AK Parti'nin 13 yıllık döneminde her zaman gençlere büyük önem verdiğini söyledi. AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Ergöç ve beraberindekiler ziyaretin sonunda Bakan Tüfenki'ye hediye verdi.

Gençlerin bir sonraki durağı ise AK Parti MYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık oldu. Çalık'ı da ziyaret eden AK Parti'li gençler Çalık'a başarı diledi.

AK Partili Gençlerden Bakan Tüfenkci’ye Ziyaret

AK Partili Gençlerden Bakan Tüfenkci’ye Ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam