Ak Parti'li Başkan ve şoförü kazada öldü

 Karaman'da Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı AK Partili Muammer Sarı ile şoförü Ertuğrul Demircan, trafik kazasında hayatını kaybetti.  Başka bir araca çarpıp şarampole yuvarlanan makam aracında bulunan Ak Parti Kazımkarabekir İlçe Başkanı Ali İhsan A

Ak Parti'li Başkan ve şoförü kazada öldü

 

Karaman'da Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı AK Partili Muammer Sarı ile şoförü Ertuğrul Demircan, trafik kazasında hayatını kaybetti. 
 
Başka bir araca çarpıp şarampole yuvarlanan makam aracında bulunan Ak Parti Kazımkarabekir İlçe Başkanı Ali İhsan Alanlı ve İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Bayram da yaralandı.
 
Kaza, bugün Karaman- Konya karayolunun 58'inci kilometresinde meydana geldi. Ertuğrul Demircan yönetimindeki 70 FV 001 plakalı makam otomobili, karşı yönden aniden soldaki kum ocağına dönen Ali Deveci'nin kullandığı 42 BAU 39 plakalı servis aracına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan makam otomobili, takla atıp şarampole yuvarlandıktan sonra, yaklaşık 100 metre ileride ters dönerek durabildi.
 
Araçtan fırlayan şoför Demircan İle Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammar Sarı, olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Bayram ile Ak Parti Kazımkarabebir İlçe Başkanı Ali İhsan Alanlı yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan Bayram'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
 
Servis aracı olarak kullanılan hafif ticari aracın sürücü Deveci de kazadan yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından olay yerine gelen Sarı ve Demircan'ın yakınları sinir krizi geçirdi. 
 
Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Partili meclis üyeleri ve parti yöneticileri de olay yerine gelerek inceleme bulundu. Vali Koca, kaza ile ilgili soruşturmanın savcılık tarafından yürütüldüğünü belirtti.
 
Kazada yaşamını yitiren Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı, geçen 17 Ocak günü MHP'den istifa ettikten sonra AK Parti'ye katılmıştı.
 
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam