AK Partili başkan kazada yaralandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan il Başkanı Salih Eğinlioğ’lun kullandığı otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı. Kazada eniştesini kaybeden İl Başkanı Eğinlioğlu, babası ile birlik

AK Partili başkan kazada yaralandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan il Başkanı Salih Eğinlioğ’lun kullandığı otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı. Kazada eniştesini kaybeden İl Başkanı Eğinlioğlu, babası ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

Trafik kazası bugün saat 16.45 sıralarında Erzincan- Erzurum karayolunun 14’üncü kilometresinde ki Denizdamı köyü yol ayırımında meydana geldi. Erzurum’dan Erzincan’a gelmekte olan AKP İl Başkanı Salih Eğinlioğlu’nun kullandığı 24 DH 065 plakalı otomobil, Denizdamı köyünden yola kontrolsüz çıkan Yusuf Topçu idaresindeki 24 UA 888 plakalı kamyonete çarptıktan sonra takla attı.

Otomobilde bulunan İl Başkanı Salih Eğinlioğlu’nun eniştesi Rafet Çakırbay (65) kaza yerinde yaşama veda ederken, babası Süleyman Eğinlioğlu yaralandı. Erzurum'da anjiyo olduktan sonra Erzincan'a dönerken kaza geçiren Süleyman Eğinlioğlu ile oğlu Salih Eğinlioğlu Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sulama kanalına düşen kamyonetin sürücüsü Yusuf Topçu ise kazadan sonra gözaltına alındı. Tedavi ve soruşturma sürüyor.

Öte yandan Üzümlü ilçesi kaymakamı Davut Sinanoğlu ile Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır (AKP) kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam