AK Parti'den Trabzon Adliyesi'ne hüzünlü ziyaret!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon Adliyesinde önemli ziyaretlerde bulundu.Geçtiğimiz gün İstanbul Çağlayan Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın DHKP-C’li teröristler tarafından şehit edilmesi üzerine Başkan Revi

AK Parti'den Trabzon Adliyesi'ne hüzünlü ziyaret!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon Adliyesinde önemli ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz gün İstanbul Çağlayan Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın DHKP-C’li teröristler tarafından şehit edilmesi üzerine Başkan Revi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon Adliyesine giderek Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl’a ardından Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu’na ve son olarak Adalet Komisyonu Başkanı Turan Ahmet Taşkın’a taziye ziyaretinde bulundu.

BU ZİYARETİMİZ HÜZÜNLÜ OLDU

Ziyaretlerde önemli açıklamalar yapan Başkan Revi, “Göreve geldiğimizde sizleri ziyaret etmiştik fakat bu ziyaretimiz biraz daha hüzünlü oldu. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başta ailesi olmak üzere yargı camiası ve milletimize Rabbimden sabırlar niyaz ediyorum. Acınız acımızdır, savcımızın geride kalan ailesi bizlere emanettir" dedi. 

Çağlayan Adliyesindeki terörist eylemi gerçekleştiren DHKP-C’nin taşeron ve kiralık bir terör örgütü olduğunu belirten Revi, “Bu tarz olaylar inşallah son bulur, milletimizin bugünlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

REVİ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Akçıl, Bölge Başsavcısı İlhanoğlu ve Adalet Komisyonu Başkanı Taşkın da Başkan Revi ve ekibine, ziyaretlerinden ve acılarını paylaştıklarından dolayı teşekkür etti. 

Öte yandan Başkan Revi’ye ziyaretlerde eşlik eden yöneticiler şu isimlerden oluştu, “İl Başkanvekili Hasan Dilekoğlu, İl Başkan Yardımcıları Ali Faik Hacıoğlu, Mahmut Kalaycı, İrfan Çelik, Enes Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Karahasan, Abdullah Özer ve Kadir Hatipoğlu.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler