AK Parti Tekirdağ Heyeti Yatırımlar İçin Ankara’da

AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ve Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Tekirdağ'a yapılacak olan yatırımlarla ilgili, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüşmeleri hakkında açıklama

AK Parti Tekirdağ Heyeti Yatırımlar İçin Ankara’da

AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ve Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Tekirdağ'a yapılacak olan yatırımlarla ilgili, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüşmeleri hakkında açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "Milletvekillerimizle birlikte güzel bir çalışma yürütüyoruz. Tekirdağ'ın en güzel yatırımları alması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek, kurulacak Onkoloji Hastanesini, Hayrabolu yolunu ve ilimizde kurulmasını planladığımız Balkan Teknik Üniversite'sini konuştuk. İnşallah güzel haberler vereceğiz" dedi.

AK Parti Tekirdağ Heyeti Yatırımlar İçin Ankara’da

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam