Ailesi bile ölüsüne sahip çıkmadı!

Hatay'da öldürülen Şanlıurfalı diğer terörist Çetin Karadağ'ın ailesi ise cenazeye PKK'lıların gelmesini kabul etmedi.  Karadağ ailesi PKK'nın cenaze törenine katılıp propaganda yapmaması için cenazeyi gece sessiz sedasız gömdü.  Bingöl'de ölü ele geçiril

Ailesi bile ölüsüne sahip çıkmadı!

Hatay'da öldürülen Şanlıurfalı diğer terörist Çetin Karadağ'ın ailesi ise cenazeye PKK'lıların gelmesini kabul etmedi.

 

Karadağ ailesi PKK'nın cenaze törenine katılıp propaganda yapmaması için cenazeyi gece sessiz sedasız gömdü.

 

Bingöl'de ölü ele geçirilen terörist Osman P.'nin cenazesini Şanlıurfa'daki ailesi kabul etmedi.

 

Osman P.'nin cenazesi, Elazığ'da kimsesizler mezarlığına defnedildi.

 

SÖZDE KARADENİZ BÖLGE SORUMLUSUYDU 

İstihbarat birimlerine göre, sözde Karadeniz Bölgesi Sorumlusu olan Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı 'Çekdar' kod adlı Osman Polat, ile birlikte Suriye uyruklu Ciwan ve Doğan kod adlı iki terörist, örgütün "Özel Kuvvetler" adlı biriminde pusu atma, pusudan sağ kurtulma ve suikast gibi konularda eğitim aldığı da belirtildi. Karadeniz bölgesinde uzun yıllar barındığı ve bölgeyi iyi bildiği için gruba sorumlu düzeyde komuta ettiği belirlendi. 

 

Geçtiğimiz 19 Mart 2011 günü Bingöl Adaklı kırsalında güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonda 4'ü ölü, 5 PKK'lının sağ olarak ele geçirildiği operasyonda, ölü ele geçirilen dört teröristten birinin 'Çek tar' kod Osman Polat, olduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam