Ağar'ın İlk konuğu kim oldu?

 Susurluk davasında aldığı 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra dün Yenipazar K1 Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim olan Mehmet Ağar'ı ilk gün oğlu Tolga Ağar ziyaret etti.Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın 2 yıllık hapis cezası için Yenipa

Ağar'ın İlk konuğu kim oldu?

 

Susurluk davasında aldığı 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra dün Yenipazar K1 Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim olan Mehmet Ağar'ı ilk gün oğlu Tolga Ağar ziyaret etti.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın 2 yıllık hapis cezası için Yenipazar K1 Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim olmasının ardından ilk geceyi rahat geçirdiği öğrenildi. Dün akşam saatlerinde Yenipazar'a gelen Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar, siyasi mahkumların görüş günü olan bugün babasını ziyaret etti. İşletmeci Melih Akça ile birlikte cezaevine gelen Tolga Ağar, babasıyla yaklaşık bir saat görüştü. Saat 12.00 sıralarında cezaevinden çıkan Ağar, geçmiş olsun dileklerini kabul ederken, babasıyla ilgili soruları

yanıtsız bıraktı. 

Yenipazar'da yatan Mehmet Ağar'a daha yakın olabilmek için Yenipazar'dan 350 TL'ye ev kiralayan eşi Emel Acar ve yakınları, Ağar'ı perşembe günleri ziyaret edebilecek. Açık görüş ise her ayın ilk cuma günü ile dini ve milli bayramlarda gerçekleşebilecek. Mehmet Ağarıa akrabaları dışında ziyaret edeceklerin cumhuriyet başsavcılığının yazılı iznine bağlı olduğu bildirildi.

Mehmet Ağar, cezaevindeki ilk günün akşam yemeğinde normal mahkumların yediği karavanadan yerken, menüde nohut, pilav, cacık ve elma olduğu öğrenildi. Sabah sporu yaptığı da öğrenilen Ağar'ın moralinin oldukça iyi olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam