Ağaoğlu'nun son ağası

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu yeni dünyaya gelen minik oğlu ile ilk kez görüntülendi. Ağaoğlu sevgilisinden bebek sahibi olmuştu. Sevgilisi Petek Ertüre’yle hafta sonu tatil yapan Ağaoğlu, Çeşme 7800’de minik oğlunu kucağına alarak poz verdi. ANNESİNE BENZEMİŞ

Ağaoğlu'nun son ağası
Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu yeni dünyaya gelen minik oğlu ile ilk kez görüntülendi. Ağaoğlu sevgilisinden bebek sahibi olmuştu.
 
Sevgilisi Petek Ertüre’yle hafta sonu tatil yapan Ağaoğlu, Çeşme 7800’de minik oğlunu kucağına alarak poz verdi. 
ANNESİNE BENZEMİŞ
 
Ali Ağaoğlu oğlu ile poz verirken sevgilisi Petek Ertüre, "Nazardan korkuyorum. Bebeğin 40'ı çıkmadan dışarı çıkarmam" dedi. 
 
Gözleri renkli olan Ali Ege’nin annesine benzerliği dikkat çekti. Beşinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Ağaoğlu, iki günlük tatilin ardından helikopteriyle İstanbul’a döndü.
 
59 YAŞINDA BABA OLDU
 
2.1 milyar dolarlık serveti ile Türkiye'nin 10'uncu, dünyanın 601'inci en zengin işadamı olan Ali Ağaoğlu, 59 yaşında baba olmanın keyfini yaşıyor. Ağaoğlu, geçen ay doğum yapan sevgilisi Petek Ertüre'den beşinci çocuğu Ali Ege'yi kucağına aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam