Ağaoğlu Rolls Royce ile gezdi

 DİYARBAKIR'a giden işadamı Ali Ağaoğlu, kentte İstanbul'dan getirttiği ve kendisinin kullandığı 34 AGA 31 plakalı üstü açık Rolls Royce otomobille gezdiMerkez Bağlar İlçesi'ndeki 9 okulun onarımını üstlenen Ağaoğlu, "Bir Trabzonlu olarak, Türkiye'nin her

Ağaoğlu  Rolls Royce ile gezdi

 

DİYARBAKIR'a giden işadamı Ali Ağaoğlu, kentte İstanbul'dan getirttiği ve kendisinin kullandığı 34 AGA 31 plakalı üstü açık Rolls Royce otomobille gezdi

Merkez Bağlar İlçesi'ndeki 9 okulun onarımını üstlenen Ağaoğlu, "Bir Trabzonlu olarak, Türkiye'nin her yerine yatırım yaparım. Bugün burada bazı incelemeler yapacağız. Grubumuz enerji ve inşaat sektörü üzerinedir. Ancak burada yapacağımız incelemeden sonra ne gibi yatırımlar yapacağımızı değerlendireceğiz" dedi.

 

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can'ın, "Ali Ağaoğlu'nu fuara davet ettik, bizden özel uçak ve zırhlı araç istedi" sözü üzerine Diyarbakır'a gelme programını erkene alan ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, bugün sabah saatlerinde Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri Cuma İçten ve Oya Eronat ile birlikte özel uçakla Diyarbakır'a geldi. İstanbul'dan getirttiği 06 AGA 09 plakalı üstü açık otomobiline binen Ağaoğlu ve yanındakii Ak Partili Diyarbakır milletvekilleri, ilk olarak Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten sonra Ağaoğlu ve milletvekilleri, valilik toplantı salonunda gazetecilere açıklama yaptı.

 

İlk olarak konuşan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Türkiye ve Diyarbakır gündeminin yoğun olduğu bir günde Ali Ağaoğlu'nin Diyarbakır'a gelmesinin sevindirici olduğunu belirterek şunları söyledi:

 

"Kadim bir kent olan Diyarbakır'da sayın Ağaoğlu'nu görmek bizleri sevindirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli ve en büyük teşvik paketiyle birlikte 6'ncı grupta yeralan Diyarbakır'da yatırım olanakları çok daha cazip hale getirilmiştir. İşadamlarımızın, vatandaşların huzur ve ekonomik refahını yükseltmeye dönük çabaları bizleri sevindirmiştir. Bugün sayın Ali Ağaoğlu'na burada Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri sayın İlhan Karakoyun, yatırımlar ve olanaklar ile ilgili brifing verecek. Daha sonra da işadamlarıyla bir araya gelecek sayın Ağaoğlu, grubu ile ilgili yatırım olanaklarını inceleyecekler. Kendisine hoşgeldin diyerek teşekkür ediyorum."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler