'Ağaçta araba mı yetişir' demeyin!

 Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, alkollü oldukları belirlenen iki gencin içinde bulunduğu otomobil yoldan çıkarak zeytinliğe uçtu. Zeytin ağacına çarpan ve ikiye bölünüp hurdaya dönen otomobildeki iki kişi mucizevi bir şekil

'Ağaçta araba mı yetişir' demeyin!

 

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, alkollü oldukları belirlenen iki gencin içinde bulunduğu otomobil yoldan çıkarak zeytinliğe uçtu. Zeytin ağacına çarpan ve ikiye bölünüp hurdaya dönen otomobildeki iki kişi mucizevi bir şekilde kazadan yaralı kurtuldu. 

Kaza, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Orhangazi- İznik karayolunda meydana geldi. 25 yaşındaki Recep Keçeci yönetimindeki 16 JLE 58 plakalı otomobil İznik'ten Orhangazi yönüne doğru gelirken, Üreğil Köyü yakınlarında kontrolden çıkarak zeytinliğe uçtu. 

Takla atarak iki zeytin ağacını parçalayıp bir başka zeytin ağacına çarparak duran otomobil hurdaya döndü. İkiye bölünüp parçalanan otomobilde bulunan ve alkollü oldukları belirlenen Recep Keçeci ile amcasının oğlu 35 yaşındaki Şaban Keçeci, mucize eseri araçtan yaralı olarak kurtarıldı. 

Olay yerine çağrılan ambulansa konarak Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı kuzenler tedavi altına alındı. Kaza sonrasında hurdaya dönen aracın içindeki bira şişeleri ise çevreye yayıldı. 

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam