Ağaçlarımı da beni de kestiler!

Mersin’in Tarsus İlçesinde bir çiftçinin tarlasında bulunan yetişmiş 80 zeytin ağacını gövdesinden kestiler.Olay Kösebalcı köyünde meydana geldi. 10 dönüm arazi içinde bulunan gemlik cinsi 80 zeytin ağacını kimlerin hangi amaçla kestiği bilinmiyor.Zeytin

Ağaçlarımı da beni de kestiler!

Mersin’in Tarsus İlçesinde bir çiftçinin tarlasında bulunan yetişmiş 80 zeytin ağacını gövdesinden kestiler.

Olay Kösebalcı köyünde meydana geldi. 10 dönüm arazi içinde bulunan gemlik cinsi 80 zeytin ağacını kimlerin hangi amaçla kestiği bilinmiyor.

Zeytin Bahçesinin sahibi İbrahim Yılık (49) kesilen zeytin ağaçlarını gördüğünde şoka girdiğini dile getirerek, ‘Ocağımı kuruttular. Hem ağaçlarımı hem de beni kestiler’ dedi.

Sabah ağaçların kesildiğini kendisine kardeşinin haber verdiğini dile getiren çiftçi Yılık kimseyle düşmanlığının yada bir husumetinin olmadığını anlatarak, “Mersin’de okuyan çocuklarımın yanına gittim. Sabah kardeşim aradı. ‘Abi senin zeytin ağaçlarının kesmişler’ dedi. İnanamadım. Hemen köy muhtarımızı aradım, o da tarlaya gittiğinde aynı şeyleri söyledi. Hemen geldim. Aklım almıyor, kim ya da kimler neden ağaçlarımı kesti. Ocağımı kuruttular, onları Allah’a havale ediyorum” dedi.

Perişan olan çiftçi Yılık, beş yıllık olan gemlik cinsi zeytin ağaçlarında 2 yıldır ürün aldığını belirterek, suçluların en kısada yakalanmasını istedi.

Öte yandan olay yerine gelen Jandarma ekipleri inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam