Ağabeyini ve yeğenini bıçakladı

Alınan bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde yürüyen R.B. (56) ve oğlu B.B. (32), karşı yönden gelen ve aralarında husumet bulunan M.B. (54) ile karşılaştı. Bir süre gürültülü olarak tartışmalarının ardından olayın kavgaya dönü

Ağabeyini ve yeğenini bıçakladı

Alınan bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde yürüyen R.B. (56) ve oğlu B.B. (32), karşı yönden gelen ve aralarında husumet bulunan M.B. (54) ile karşılaştı. Bir süre gürültülü olarak tartışmalarının ardından olayın kavgaya dönüşmesiyle M.B, yanında bulunan bıçağıyla ağabeyi R.B. ve yeğeni B.B'yi bıçakladı. Yaralanan R.B, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne, oğlu B.B. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba ve oğlunun durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, şüpheli M.B.'nin olayda kullandığı bıçak ise polis ekiplerince yapılan araştırma sonucunda çevredeki bir okulun bahçesinde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam