Ağabeyi ile aynı kaderi paylaştı

Yeni Mahalle Bakraç Sokak'taki sahibi bulunmayan eski evlerin birinde, hırsızlık ve çeşitli suçlardan poliste yaklaşık 50 kaydı bulunan Barış Özcan (21) ile Osman B. arasında, uyuşturucu meselesi yüzünden tartışma çıktı.Kavgaya dönüşen olayda bıçaklanan Ö

Ağabeyi ile aynı kaderi paylaştı

Yeni Mahalle Bakraç Sokak'taki sahibi bulunmayan eski evlerin birinde, hırsızlık ve çeşitli suçlardan poliste yaklaşık 50 kaydı bulunan Barış Özcan (21) ile Osman B. arasında, uyuşturucu meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda bıçaklanan Özcan, kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili, şüphelinin içinde bulunduğunu öğrenilen 42 FS 660 plakalı minibüsü aramaya başlayan polis, aracı merkez Karatay ilçesinde seyir halindeyken gördü. İkazlara aldırmadan kaçmaya başlayan minibüs, merkez Meram ilçesi Hattat Hasan Sokak'ta başka bir araca çarpınca durdurulabildi.

Aracı bırakıp kaçan şüphelilerden Selçuk B, bir evin bahçesinde gizlenirken yakalandı. Minibüste, Kadınhanı ve Akşehir ilçelerindeki iki ayrı marketten çalınan malzemeler bulundu.

Minibüsün içinde olduğu öğrenilen ve kaza sonrası kaçan cinayet şüphelisi Osman B'nin yakalanması için başlatılan çalışma sürdürülüyor.

Barış Özcan'ın geçtiğimiz Şubat ayında motosikletle giderken kendisini yakalayan polislere bıçak çektiği iddiasıyla gözaltına alındığı, ağabeyi Ali Özcan'ın ise 2009 yılında av tüfeğiyle öldürüldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam