Ağabey kardeşine laf atılınca...

Adana'da kız kardeşine laf attığı gerekçesiyle madde bağımlısı genci bıçaklayıp, tinerle yakmak istediği iddia edilen zanlı yakalandı. Olay, merkez Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki metro viyadüğünün altında meydana geldi. İddiaya göre, tiner çeke

Ağabey kardeşine laf atılınca...

Adana'da kız kardeşine laf attığı gerekçesiyle madde bağımlısı genci bıçaklayıp, tinerle yakmak istediği iddia edilen zanlı yakalandı. 

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki metro viyadüğünün altında meydana geldi. İddiaya göre, tiner çeken Süleyman Kul'un (29) yanına yaklaşan hırsızlıktan sabıkalı Ferhat Ş., çok sayıda kişinin önünde Kul'a, "Sen kız kardeşime nasıl laf atarsın, ben seni şimdi diri diri yakmaz mıyım?" dedi.

Ferhat Ş., ardından cebinden çıkardığı bıçakla tiner bağımlısı Kul'u sırtından bıçakladı. Kul kanlar içinde yere yığılırken, öfkesini alamayan şahıs Kul'un cebindeki tineri alıp vücuduna dökerek ateşe

verdi. Bir anda alev topuna dönen Kul'un yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Süleyman Kul diri diri yanmaktan kurtarılırken, Ferhat Ş. kaçtı. Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı şahıs, durumunun ağır olması nedeniyle Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kul'u bıçaklayıp ardından da yakarak öldürmek isteyen Ferhat Ş, yakalanarak gözaltına alındı. 

Polis merkezindeki sorgusunda Ferhat Ş, Süleyman Kul'un kendisinden tiner almak için 1 lira para istediğini söyleyerek, "1 lirayı verdim. Daha sonra 1 lira daha istedi. Vermeyince elindeki cam parçasıyla üzerime saldırdı. Kokladığı tiner bana saldırınca üzerine döküldü. Ben de bıçağımı kendimi korumak için sırtına sapladım. O sırada sigara da içiyordu. İçtiği sigaranın ateşi üzerine dökülen tineri tutuşturdu. Yanmaya başlayınca kaçtım" dediği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler