Afyon'da Otomobil ters yöne girdi, 1'i Çinli 4 kişi yaralandı

AFYONKARAHİSAR'da çevre yolunda ters yönde ilerleyen otomobille cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında 1 Çinli'nin de bulunduğu 4 kişi yaralandı. Afyonkarahisar- Konya karayolundaki kaza, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Konya yönün

Afyon'da Otomobil ters yöne girdi, 1'i Çinli 4 kişi yaralandı
AFYONKARAHİSAR'da çevre yolunda ters yönde ilerleyen otomobille cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında 1 Çinli'nin de bulunduğu 4 kişi yaralandı.
 
Afyonkarahisar- Konya karayolundaki kaza, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Konya yönünde giden 18 yaşındaki Halit Naim Kök yönetimindeki 16 NLL 08 plakalı cip, yola ters yönden giren Ahmet Şeyman'ın kullandığı 03 KS 411 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil sürücüsü Ahmet Şeyman ve eşi Şükriye Şeyman hurdaya dönen araçta sıkışırken, diğer aracın sürücüsü Halit Naim Kök ve yanındaki Çinli 29 yaşındaki Wu Yuline yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine AFAD, sağlık görevlileri ve polis ekipleri sevk edildi. 
 
AFAD KURTARDI
 
Polisin güvenlik önlemi aldığı yolda, AFAD ekipleri otomobilde sıkışan Ahmet ve Şükriye Şeyman çiftini kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin dikkatli çalışması sonrasında sıkıştıkları yerden çıkarılan Şeyman çifti, ambulansla Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlük Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne gönderildi. Diğer araç sürücüsü Kök ve yanındaki Çinli Wu Yuline ise ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Ahmet Şeyman ve eşinin durumlarının ciddi olduğu belirtildi. 
 
Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol araçların kaldırılmasından sonra yeniden açıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam