Afyon’da eve yıldırım düştü

Afyonkarahisar’da üzerine yıldırım düşen ev adeta savaş alanına dönerken, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar’ın Çay İlçesine bağlı Karamık Köyünde meydana geldi. Köyde gece geç saatlerden itibaren

Afyon’da eve yıldırım düştü
Afyonkarahisar’da üzerine yıldırım düşen ev adeta savaş alanına dönerken, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. 
Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar’ın Çay İlçesine bağlı Karamık Köyünde meydana geldi. Köyde gece geç saatlerden itibaren başlayan gök gürültü sağanak yağışa birlikte sabah saatlerinde köyde bulunan Aziz Başer’e ait kerpiç bir evin üzerine yıldırım düştü. Oturma odasına düşen yıldırım evi adeta savaş alanına çevirirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Yıldırım’ın düştüğü saatte evde ev sahibi Aziz Başer ile birlikte 7 yıldır yatalak olarak yaşayan ev sahibesi Hatice Başer’in bulunduğu kaydedildi. Olaya bizzat tanık olan ve uzun süre şokunu atlatamayan Aziz Başer yaşadıkları korku dolu anları “Allah’tan gelen bir şey. Mutfakta çay pişiriyordum, elimde tepsi vardı. Bir gürültü koptu ‘yakınlara düştü bu dedim’ ama salona bir çıktım tozdan, dumandan bir şey göremedim” şeklinde anlattı.
7 yıldır yatalak hasta olan Hatice Başer ise büyük korku yaşadığını belirterek, ağlayarak yaşadıklarını anlatmaya çalıştı.
Olayın ardından evin içi deyim yerindeyse savaş alanına dönerken bir çok ev eşyasının devrildiği ve kullanılamaz hale geldiği gözlenirken, evin duvarlarında ve çatısında büyük çapta maddi hasar olduğu da gözlendi. Olayı duyan köylüler ise yaşlı çifte geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak evin derlenip, toparlanması için olay yerine akın ettikleri gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler