Adnan Hoca'dan Cübbeli'ye

 Adnan Oktar, Karagümrük çetesi soruşturması kapsamında tutuklananarak cezaevine gönderilen Cübbeli Ahmet Hoca'nın tutuklanması hakkında ilk kez konuştu.Kendi televizyon kanalı olan A9 ekranlarında genç kızlarla yaptığı sohbetlerle adından söz ettiren Adn

Adnan Hoca'dan Cübbeli'ye

 

Adnan Oktar, Karagümrük çetesi soruşturması kapsamında tutuklananarak cezaevine gönderilen Cübbeli Ahmet Hoca'nın tutuklanması hakkında ilk kez konuştu.

Kendi televizyon kanalı olan A9 ekranlarında genç kızlarla yaptığı sohbetlerle adından söz ettiren Adnan Oktar, kendisine Cübbeli Ahmet'i affet diyen kişiye canlı yayında hakaretler yağdırdı.

"CÜBBELİ'Yİ AFFEDEMEM"

Cübbeli Ahmet'in kendi şeyhine hakaretler ettiğini belirten Oktar: ''Onu affetmek hakaretlerine devam et anlamına geliyor. Bana diyorlar ki Cübbeli'nin tutuklanmasına sevindi. Ulan sahtekar bizon. Ne üzülürüm, ne sevinirim. Her şeyde bir hayır vardır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler