Adliye Önünde Birbirlerine Girdiler

Üsküdar Adliyesi'nde görülen bir yaralama davasının ardından tarafların yakınları arasında çıkan bıçaklı-sopalı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Nuh Kuyusu Caddesi'nde meydana gelen olayda, duruşmadan çıkan taraflar ellerindeki sopa ve bıçaklarla bir

Adliye Önünde Birbirlerine Girdiler

Üsküdar Adliyesi'nde görülen bir yaralama davasının ardından tarafların yakınları arasında çıkan bıçaklı-sopalı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Nuh Kuyusu Caddesi'nde meydana gelen olayda, duruşmadan çıkan taraflar ellerindeki sopa ve bıçaklarla birbirlerini kovalamaya başladı. 
 
Kovalamacanın kavgaya dönüşmesi sonucu Yılmaz Karaağaç (34), bıçakla yaralandı. Özel bir hastaneye kaldırılan Karaağaç, kurtarılamadı. 
 
Kavgada darp sonucu yaralanan Sinan A, Sertaç A, Mehmet Emin L. ve Kudbettin İ, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.
 
Olaya karışan bazı kişileri gözaltına alan polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam