Adana Yüreğir'de Ramazan Şenlikleri

Yüreğir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Şenlikleri devam ediyor. Yüreğir Kültür Merkezi'nde illüzyon gösterisi, Aşuk-Maşuk gösterisi ve Mehteran Takımı konserini eşi ve çocukları ile birlikte izleyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut

Adana Yüreğir'de Ramazan Şenlikleri
Yüreğir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Şenlikleri devam ediyor. 
Yüreğir Kültür Merkezi'nde illüzyon gösterisi, Aşuk-Maşuk gösterisi ve Mehteran Takımı konserini eşi ve çocukları ile birlikte izleyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, unutulmaya yüz tutan gelenek ve görenekleri yansıtan oyunların tekrar sahnelenerek gelecek nesillerin de bu oyunları unutmaması gerektiğini söyledi. Gösterilerin Ramazan ayı boyunca haftanın 3 günü devam edeceğini belirten Çelikcan, vatandaşları şenliklere davet etti. 
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Başkan Çelikcan, "Ramazan ayı birlik ve beraberlik ve huzurun yaşandığı bir aydır. Burada yaşadığımız neşeyi ailelerimizle birlikte bir ömür boyu yaşayalım. Rabbim bizi Ramazan'a kavuşturdu. İnşallah Kadir Gecesine ve bayrama ulaştırır. Biz ne yapıyorsak vatandaşlarımızın huzuru ve rahatı için yapıyoruz" şeklinde konuştu.
Ramazan şenliklerini izlemeye gelen vatandaşlar bu organizasyonlar için Başkan Çelikcan'a teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam