Adana'da canlı bomba dehşeti!

Cuma hutbesi sırasında birden bire ortaya çıktı ve...

Adana'da canlı bomba dehşeti!

Adana’da Sabancı Merkez Camii’nde Cuma hutbesi okunurken üzerinde bomba olduğunu ve patlatacağını söyleyen bir kişi, din görevlisini rehin aldıktan sonra cemaate dehşet dolu anlar yaşattı. Yaşanan izdiham sırasında yaralananlar oldu, güven timleri şahsı etkisiz hale getirdi.

Ramazan ayının son Cuma Namazı için Sabancı Merkez Camii’ne giden Adanalılar korku dolu anlar yaşadı. Din görevlisinin hutbe okuduğu sırada siyah giyimli sakallı bir kişi, yanında oturanlara üzerinde bomba olduğunu ve kendini patlatacağını söyleyerek ayağa kalktı. Belinde sarı bir kablo sarılı olan şahıs, Cuma hutbesi okuyan din görevlisini rehin aldıktan sonra mikrofonu eline alıp göğsünü açarak üzerinde bomba olduğunu ve patlatacağını söyleyip dua okudu.

Bu sırada güven timleri şahsın üzerine atlayarak etkisiz hale getirirken, yaşanan izdihamda çok sayıda kişi yaralandı. Yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İsminin Mahmut Kılıçarslan olduğu öğrenilen şahıs ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.


Bir görgü tanığı ifadesinde, "Siyah giyimli sakallı bir adam bana ’kendimi patlatacağım’ dedi. Ayağa kalktı. Belini açmış sarı kablolar görünüyordu. O sırada hocayı rehin aldı. Sonra mikrofonu alıp dua okudu. Ondan sonra vatandaşlar kaçıştı izdiham oldu birbirlerini ezdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler