Adana Atletizm Karması İzmir’e Gitti

Adana Atletizm Karması, 30 Haziran 2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Naili Moran 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası” için İzmir’e gittiler. Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, İzmir’de gerçekleştirilecek final yarışma

Adana Atletizm Karması İzmir’e Gitti
Adana Atletizm Karması, 30 Haziran 2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Naili Moran 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası” için İzmir’e gittiler. 
Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, İzmir’de gerçekleştirilecek final yarışmalarına Türkiye’nin en iyi sporcularının katılacağını, Adana karmasının bu yarışlara aylardır hazırlandığını, sporcuların ferdi ve takım olarak başarılı olacaklarına inandığını söyledi.
İzmir’de ki Türkiye Şampiyonası’na 16 kız ve erkek sporcuyla hareket ettiklerini ifade eden Uğur, konuşmasında şunlara yer verdi:
“Yarışlar için hazırlandık. Bazı sporcularımız, koşu, atlama ve atma branşlarında kürsüye çıkacaklarına inanıyorum. Son günlerde özellikle sırıkla atlamada Demet Parlak, Burık Yılmaz ve Zeki Cem Tenekebüken’in yeni Türkiye rekorları kırmaları bizleri mutlu ettiği gibi, Adanalı diğer sporculara da iyi örnek olmaktadırlar. Bize desteğini esirgemeyen, iyi bir çalışma ortamı hazırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Yüreğir Serinevler Atletizm Kamp Eğitim Merkezi ve Atletizm Tesisleri çalışanlarına teşekkür ederiz.”
İl Temsilcisi Uğur, İzmir’e kendisiyle birlikte antrenör olarak Ahmet Dalak, Mehmet Kadak, Murat Bahçıvan ve Mehmet danacı ve 16 kız-erkek sporcu ile gideceğini sözlerine ekledi.
Kafilede bulunan sporcuların isimleri şöyle:
Nazan Durmuş, Melisa Yıldırım, Nusret Can Demir, Ahmet Keskin, Hande Büyükgüzel, Zehra Dündar, Görkem Kaya, Emir Yurdadoğ, Melise İnci Gürbüz, Esra Türhan, Eda Nur Bozkurt, Kenan Kodaç, Mehmet Köksal, Ramazan Gül, Yasin İşcan, Doğukan Uysak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam