Adam 24 saat kadınları elle taçiz ediyor!

Bir kamu kurumundan emekli olduğu iddia edilen İ.K., Antalya Caddesi ile Atatürk Caddesi’nin birleştiği noktada kaldırımda sürekli alkol alırken, kırmızı ışıkta duran araçların camını silerek araç sahiplerinden para topluyor. 24 SAAT İÇİYOR Topladığı para

Adam 24 saat kadınları elle taçiz ediyor!

Bir kamu kurumundan emekli olduğu iddia edilen İ.K., Antalya Caddesi ile Atatürk Caddesi’nin birleştiği noktada kaldırımda sürekli alkol alırken, kırmızı ışıkta duran araçların camını silerek araç sahiplerinden para topluyor.

24 SAAT İÇİYOR

Topladığı parayla alkol alan şahıs, günün 24 saati içiyor. Cadde ortasında vatandaşlara aldırış etmeden tuvalet ihtiyacını da gideren İ.K., zaman zaman kaldırımlarda ve apartman girişlerinde de sızıp kalıyor.

TACİZLERİYLE KADINLARI CANINDAN BEZDİRDİ

İ.K.’dan en fazla rahatsız olanlar ise kadınlar. Caddede yürüyen kadınlar, karşılarında aşırı derecede alkollü, elinde içki şişesi olan şahısla karşılaşınca korkuya kapılıyor.

ELLE TACİZ EDİYOR

Alkollü şahıs, kadınların üzerine yürürken, sözlü sarkıntılığı elle tacize kadar götürüyor.

KADINLAR ÇIĞLIK ATIP KAÇIYOR

Bazı kadınlar çığlık atıp kaçmaya çalışırken, bazıları da para vermek suretiyle İsmail K.’dan kurtulmayı tercih ediyor. Sık sık yol ortasına koşan İ.K., araçların önüne atlayarak trafik açısından da tehlike oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler