Acun'dan Aziz'e destek !

Mesut Yar'ın sunduğu "Burada Laf Çok" programına konuk olan Acun Aziz Yıldırım'a övgüler dizerken 'Arkasında olacağız' dedi.Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a canlı yayında destek geldi. Fenerbahçeli olarak takımından gurur duyduğunu belir

Acun'dan Aziz'e destek !

Mesut Yar'ın sunduğu "Burada Laf Çok" programına konuk olan Acun Aziz Yıldırım'a övgüler dizerken 'Arkasında olacağız' dedi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a canlı yayında destek geldi. Fenerbahçeli olarak takımından gurur duyduğunu belirten Ilıcalı, Yıldırım'ın hala yargılanma sürecinde olduğu için sağduyulu davranmak gerektiğini söyledi.

CNN Türk ekranlarında Mesut Yar'ın sorularını yanıtlayan Acun, şike soruşturması kapsamında tutuklanan Aziz Yıldırım'a övgüler dizerken 'Arkasında olacağız' dedi.

''Ülkemizde, özellikle futbolla ilgili yargısız infaza meyilli insanlar var. Eğer ortada bir yanlış varsa tabi cezası olmalı. Aziz Yıldırım şuan yargılanıyor. Ortada hiç bir şey yokken 'şöyle oldu böyle oldu' demek doğru değil. Federasyonu tebrik ederim, sakin bir karar verdi. Ben Fenerbahçe'liyim ama bir yanlış varsa da cezası çekilmeli. Onun nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu herkes bilir. İnşallah bu süreç onun için iyi geçer. Biz Fenerbahçeliler olarak kendisiyle her zaman gurur duyduk. Bu süreçte de (Aziz Yıldırım'ın) arkasında olacağım hep..." .

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler