Acılı baba Erdoğan'a seslendi

Libya'nın Trablus kenti yakınlarında çalıştığı şantiyede keskin nişancılar tarafından vurularak öldürülen Trabzonlu vinç operatörü Yunus Emre Çelik'in babası İsmail Çelik, oğlunun cenazesinin getirilmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulund

Acılı baba Erdoğan'a seslendi

Libya'nın Trablus kenti yakınlarında çalıştığı şantiyede keskin nişancılar tarafından vurularak öldürülen Trabzonlu vinç operatörü Yunus Emre Çelik'in babası İsmail Çelik, oğlunun cenazesinin getirilmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Baba İsmail Çelik, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek'in cenazeyi Türkiye'ye getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini ancak bu zamana kadar bir sonuç alamadıklarını ifade ederek, "Hepsinden Allah razı olsun ama hiçbir sonuca ulaşamadık. Başbakan'ımızdan ricam, cenazemizin en kısa zamanda gelmesi. Cenazenin ne zaman alınacağı belli değil. Başbakan'ımız devreye girip cenazemizi almamıza yardımcı olursa memnun oluruz" dedi.

 

Babasının ismini verdiği oğlunun dedesinin yanına gömüleceğini belirten İsmail Çelik, "Babam Yunus'un ismini vermiştim oğluma. Onu da babamın yanına defnedeceğiz" dedi.

Öte yandan Libya'daki yetkililerin, Türkiye'den cenazeyi almaya gelecek olan uçağın sivil uçak yerine askeri kargo uçağı olmasını istediği, Trablus yakınlarındaki askeri bir üsten cenazenin gönderilebileceğini söyledikleri öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam