Acil uyuşturucu servisi!

 Devlet hastanesinin ambulansı bu defa zehir taşımış.Arnavutluk polisi, gelen bir ihbarı değerlendirerek devlet hastanesine ait bir ambulansı takibe aldı. Ambulans, ülkenin kuzeyinde İşkodra - Lezhe yolunda narkotik ekiplerince güvenli bir bölgede durduru

Acil uyuşturucu servisi!

 

Devlet hastanesinin ambulansı bu defa zehir taşımış.

Arnavutluk polisi, gelen bir ihbarı değerlendirerek devlet hastanesine ait bir ambulansı takibe aldı. Ambulans, ülkenin kuzeyinde İşkodra - Lezhe yolunda narkotik ekiplerince güvenli bir bölgede durduruldu. Ambulansta yapılan aramada siyah poşetler içinde 200 kilo uyuşturucu (Marihuana) ile silahlar ele geçirildi. Polis aralarında bir polisin de olduğu 7 kişilik çete üyesini yakaladı.

İşkodra İlçe Emniyet Müdürü Altin Qato, narkotik polisinin yürüttüğü operasyonla ambulansla uyuşturucunun güvenli hareket etmesi için yardımcı olan polis memuru Kujtim Çuni ile beraber şoför Zef Paloka, Tish Pali, Tom Zhuri, Anton Lumi, Gjon Bregu ve Fraçesk Çuni'nin yakalandığını açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam