Acı haber: 1 polis şehit!

Edinilen bilgiye göre; Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Polisevi'nin arka tarafında bulunan ve polisevinin güvenliğini sağlayan nöbet kulübesine, PKK'lı teröristler tarafından saat 22.00 sularında uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda, biri ağır 2 pol

Acı haber: 1 polis şehit!

Edinilen bilgiye göre; Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Polisevi'nin arka tarafında bulunan ve polisevinin güvenliğini sağlayan nöbet kulübesine, PKK'lı teröristler tarafından saat 22.00 sularında uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda, biri ağır 2 polis memuru yaralandı. Saldırganlar ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.

PKK'lı teröristlerin düzenlendiği saldırıda kulübede bulunan ve yaralanan 2 polis, Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polislerin birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Saldırı sonrası Silopi'nin tüm giriş ve çıkışları tutuldu. Yaya olarak kaçtıkları belirtilen teröristleri yakalamak için başlatılan geniş kapsamlı operasyon devam ediyor.

SON DAKİKA

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polislerden biri şehit oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam