9 otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Tem Otoyolu Körfez Turnikeler mevkii Ankara istikametinde yolun yağışlı olması nedeniyle Bulgaristan plakalı TIR'ın minibüse çarptıktan sonra devrilmesi nedeniyle yolun yol trafiğe kapandı. Bu kazanın meydana geldiği yerin 200 metre gerisinde de 9 otomobi

9 otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Tem Otoyolu Körfez Turnikeler mevkii Ankara istikametinde yolun yağışlı olması nedeniyle Bulgaristan plakalı TIR'ın minibüse çarptıktan sonra devrilmesi nedeniyle yolun yol trafiğe kapandı. Bu kazanın meydana geldiği yerin 200 metre gerisinde de 9 otomobilin birbirine girdi. Kazada 7 kişi kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Tem Otoyolu Ankara istikametine trafiğe kapandı. Otoyoldaki kuyruk Hereke Turnikelere kadar uzananınca polis ekipleri trafiği D 100 Karayoluna yönlendirdi. Kaza yapan araçları çekmeye gelen bir çekicide bariyerlere çarptı. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1 saat trafiği kapanırken araçların çekilmesi ile otoyol tekrar araç trafiğine açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler