85 yaşında herkesi hayran bıraktı

Artvin'in Şavşat ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan bilgisayar kursuna katılan 85 yaşındaki emekli öğretmen Osman Altun, azmiyle müdürlük çalışanları ve diğer kursiyerleri kendine hayrak bırakıyor.Torununun hediye ettiği dizüstü bilgisayar ile

85 yaşında herkesi hayran bıraktı

Artvin'in Şavşat ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan bilgisayar kursuna katılan 85 yaşındaki emekli öğretmen Osman Altun, azmiyle müdürlük çalışanları ve diğer kursiyerleri kendine hayrak bırakıyor.

Torununun hediye ettiği dizüstü bilgisayar ile kursa devam eden Altun, kursta bulunan esnaf ve özellikle yeni üniversite mezunu kursiyerlerle beraber olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Kursa, öğretmenevinde tanıştığı  Halk Eğitim Merkezi Müdürünün teşvikiyle katıldığını ifade eden Altun, eğitimin yaşı olmadığı ve her yaştan insanın öğrenebileceği şeyler  olduğu prensibinden hareketle kursa katıldığını anlattı.

Amacının belge almaktan ziyade bilgisayar kullanmayı öğrenmek olduğunu dile getiren Altun, kursu ziyarete gelen Kaymakam Cemil Sarıoğlu'nun, bu azminden dolayı kendisine şükranlarını ifade ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam