84'lük dede katil oldu!

Başbakanlık'a bağlı Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde kalan Mehmet A. (84), oda arkadaşı 62 yaşındaki Mehmet Karataş'ı horlandığı gerekçesiyle uyandırdı.Bu yüzden, yaşlı iki adam arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Mehmet A, yeleğinin cebind

84'lük dede katil oldu!

Başbakanlık'a bağlı Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde kalan Mehmet A. (84), oda arkadaşı 62 yaşındaki Mehmet Karataş'ı horlandığı gerekçesiyle uyandırdı.

Bu yüzden, yaşlı iki adam arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Mehmet A, yeleğinin cebinde taşıdığı çakıyı Mehmet Karataş'ın göğsüne sapladı.

Huzurevi görevlilerinin haber vermesi üzerine 112 Acil ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Karataş, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet A, ''Horladığı için uyardım, o da bana küfretti. Küfrettiği için sinirlendim ve bıçakladım. Çok pişmanım'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler