82 yaşında teknoloji ile tanışdı!

  Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nce düzenlenen bilgisayar kursuna katılan 82 yaşındaki Mehmet Genç, torunlarının yanında kendisini cahil çocuk gibi hissettiği için bilgisayar kullanmayı öğrenmeye karar verdiğini söyledi.Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde

82 yaşında teknoloji ile tanışdı!

 

 Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nce düzenlenen bilgisayar kursuna katılan 82 yaşındaki Mehmet Genç, torunlarının yanında kendisini cahil çocuk gibi hissettiği için bilgisayar kullanmayı öğrenmeye karar verdiğini söyledi.

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde açılan kursa katılan 82 yaşındaki Mehmet Genç'in diğer kursiyerlerle yaş sorunu yaşamadan iletişime geçebildiğini söyleyen Kırklareli Halk Eğitim Merkezi bilgisayar kursu öğretmeni Kadir Yiğit, “Mehmet amca, bilgisayarda internete bağlanabiliyor, Office dosyalarında işlem yapabiliyor. Dosyaları kaydedip üzerlerinde değişiklik yapabiliyor. Kaydettiği dosyaları flash belleğe aktarabiliyor. Yardıma ihtiyacı olan diğer kursiyerlere de yardım ediyor. Bu bizim için gurur verici bir durum” dedi.

Torunlarının internete girerek istediklerini yapabildiklerini belirten ve bu nedenle bilgisayar kullanmayı öğrenmeye karar verdiğini belirten Mehmet Genç ise, “Torunlarım bilgisayar kullanıp internette istediklerini yapabiliyor. Ben de onlar gibi yapabileceğimi düşünerek bilgisayar kursuna katılmaya karar verdim. Ben onların yanında cahil çocuk gibi hissettim kendimi. Bilgim olsun diye kursa katıldım. Bu işe gençlere örnek olması için başladım. Ben gözlerim doğru dürüst görmediği halde çaba sarf ediyorum, gayret ediyorum sizler de gayret edin diye. Sizler gözleriniz görüyorken bunları daha kolay yapabilirsiniz, sizler sağlıklısınız, değerlendirin” diye konuştu.

Bilgisayarı rahatlıkla kullanan Mehmet Genç, dizüstü bilgisayarından her ortamda internete bağlanıp haberleri takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler